Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00
tools-and-utensils

Slibning

Har du brug for en professionelt udført slibning?

Hos Krystal Rengøring får du som kunde kvalitet for pengene. Vi har det helt rette udstyr og fagligt kompetente mandskab, som sikrer et flot resultat, når bordpladen, dørtrinnet, trappe eller træterrassen skal slibes. Vi anbefaler til hver en tid, at du tager fat i os, når slibningen skal foretages, da der er mange faldgruber forbundet med at gøre det selv. Vores mission er at blive din foretrukne løsning i Aarhus og omegn.

Slibning af bordplade:

Giv din bordplade nyt liv ved en slibning. Det kan oftest spare dig for en del penge at få nedslebet bordpladen i stedet for at udskifte den. Det kræver dog, at det er professionelt udført, da det ellers kan ende med at blive en dyr fornøjelse. Tag fat i Krystal Rengøring og lad os stå for arbejdet.

Slibning af dørtrin:

Vi giver dig et modstandsdygtigt og flot dørtrin ved hjælp af vores professionelle arbejdsmetoder. Dørtrinnet er meget udsat og bliver dagligt belastet op til flere gange, så hvis du gerne vil imødekomme et mindre pænt dørtrin, kan du med fordel lade os behandle det. Vi sliber det ned og giver det en behandling efter ønske, så det på ny fremstår flot. Vi vil så gerne være din foretrukne løsning, når det kommer til gulvservice i Aarhus og omegn.

Slibning af trappe:

Hvis din trappe med årene er blevet slidt ned, så giver Krystal Rengøring gerne din trappe et nyt liv og udseende. Vi har alt det fornødne udstyr og et professionelt mandskab, som kan udføre opgaven til perfektion. Vi starter med at grovslibe for at fjerne rester og pletter på trappen. Herefter kan vi begynde på finslibningen og slutteligt efterbehandlingen, der giver den ønskede beskyttelse til trappen og pifter nyt liv i udseendet igen. Har du spørgsmål i forbindelse med opgaven, er du velkommen til at ringe til os.

Slibning af træterrasse:

Vi tilbyder professionel og veludført slibning af din træterrasse i Aarhus og omegn. Vi har mange års brancheerfaring og derfor et stort kendskab til, hvordan vi giver vores kunder det bedste resultat. Vores maskiner og know-how sikrer, at din træterrasse kommer til at skinne på ny, når vi har slebet og klargjort den. Vi vejleder og rådgiver dig naturligvis løbende under processen, så du får en ønskede løsning til slut.

Et uforpligtigende tilbud på alverdens opgaver inden for gulvservice

Skulle du være i tvivl om hvor vidt dit gulv eller din træterrasse trænger til en behandling, og er du på bar bund i forhold til prisen, kan du tage kontakt til os. Vi kommer og besigtiger, hvorefter du får et uforpligtigende tilbud, som du kan forholde dig til! Vores rådgivning bygger på mange års brancheerfaring og professionalisme.

Scroll to Top

Vi har åbent nu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

ved at…

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.