Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Rengøring

Hovedrengøring

Skal vi klare den besværlige hovedrengøring for dig?

En hovedrengøring kan omfatte alle de områder, som ikke bliver gjort rutinemæssigt rent. Det kan være alt fra skabslåger og indvendige sider til lofter og paneler, der er svære at gøre ordentligt rent. Vores medarbejdere har stor erfaring og står på spring for at udføre rengøringen professionelt. Derudover har vi alt det fornødne udstyr til at give dig et rent resultat – uanset hvad du har brug for rengøringshjælp til. 

Vinduespudsning

Lad os stå for den regelmæssige pudsning af vinduerne

Vi tilbyder vinduespudsning i alle tænkelige sammenhænge og på alle slags bygninger – privat såvel som erhverv. Vi kan klare alt fra de mindre opgaver til de mere omfangsrige og det har ingen betydning, hvor højt vinduerne er placeret, hvad enten det er på 1. sal eller 8. sal. Vi har specialudstyret der sørger for, at resultatet bliver skinnende rent – hver gang!

Vi går ind for miljøet og anvender derfor de bedste og mest miljøskånende produkter på markedet. Derudover sørger vi for at anvende rengøringsartikler, som kan genbruges og ikke skal smides ud og blive til ressourcespild. 

Har du spørgsmål vedrørende vores ydelser inden for vinduespudsning eller har du brug for vejledning og/eller rådgivning, så står vi altid til rådighed.  Kontakt os.

Tæpperensning

Trænger dine tæpper til at blive banket igennem?

Så lad os stå for rensningen af dine tæpper. Vi har mange års erfaring inden for specialbehandling af tæpper og derfor ved vi, at ingen tæpper er ens. Det betyder at vi er opmærksomme og skånsomme over for de enkelte tæppetyper, så du kan være sikker på, at vi giver tæpperne nyt liv – uden at beskadige kvaliteten. Hvis du vil vide mere om vores priser og ydelser i forbindelse med tæpperensning, er du velkommen til at ringe og få et uforpligtigende tilbud. 

Flytterengøring

Står du forud for en flytning?

Vi tilbyder altid garanteret en professionel og gennemført flytterengøring, endda til en overkommelig pris. Vi står til rådighed for både private kunder såvel som erhvervskunder. I en traditionel flytterengøring indgår alt fra rengøring af vinduerne til rengøring af ovn, men hvis du har specielle ønsker, kan du altid sende en forespørgsel, så sender vi et prisoverslag i din retning. Så hvis du vil have kvalitet og effektivitet er vi den rette at tage kontakt til!

Har du forespørgsler på rengøringsopgaver?

Vi klarer også andre rengøringsopgaver, såsom kontorrengøring. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr.: 86 26 12 59 eller via mail: krystal@firma.tele.dk. Vi sidder klar til at give dig et uforpligtigende tilbud, som du kan forholde dig til!

Scroll to Top

Vi har åbent nu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

ved at…