Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Referencer

På denne side kan du få en oversigt over vores tilfredse kunder og deres udtalelser: 

“Østjysk Bolig har brugt Krystal Rengøring gennem mange år. Vi bruger dem fortsat, fordi vi er meget tilfredse med deres indsats – både når det kommer til rengøring og når det gælder gulvslibning. De er altid grundige og professionelle, og vi er meget trygge ved at sende dem ind i vores beboeres hjem”

Allan Søstrøm
Østjysk Bolig/ adm. direktør 

“Jan og undertegnede har valgt at gå på pension. Vi er rigtige kede af, at vi derfor må opsige vores samarbejde med dig. Et samarbejde hvor vi gemmen de sidste 15 år har nydt godt af jeres enestående kompetencer og fleksibilitet.
Vi har været rigtig glade for jer.
Vi kan faktisk ikke huske en eneste gang, hvor vi har været utilfredse med jeres rengøring. Det siger faktisk ikke så lidt, da vi, som Kirurgiske Klinik, har krævet højeste grad af hygiejne af hensyn til vores patienter.

Jeres høje rengørings standard har også betydet, at vi har kunnet vise en anmærkningsfri klinik frem ved uanmeldte myndighedsbesøg.

Ud over at have nydt godt af jeres mange rengørings kompetencer i dagligdagens rutiner har jeres fleksibilitet til også at hjælpe os ved mere periodiske opgaver, som vinduespudsning, polering af
gulve mm, været forbilledligt og altid udført med enestående resultater.”

Anne Grethe Lindholt
Direktør Kirurgisk klinik Århus

“Vi har haft et samarbejde med Krystal Rengøring ApS i snart 16 år med varierende
serviceydelser. Vores forhold der har eksisteret i en årrække skyldes delvis den gode kommunikation med Yurdagul, samt deres fleksibilitet. Vi har gjort brug af Krystal Rengøring ApS alt lige fra vinduespudsning til mindre have- og rengøringsopgaver. De formår altid at levere et godt stykke arbejde inden for en kort tidsperiode. Det har altid været en fornøjelse at samarbejde med Krystal Rengøring ApS, og derfor sætter vi stor pris på deres imødekommenhed, fleksibilitet og det gode håndværk. Vi vil fremover forhåbentlig fortsætte med vores gode samarbejde”

Jan Sørensen
Petworld

Scroll to Top

Vi har åbent nu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

ved at…