Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Haveservice

Græsslåning

Vokser græsset hurtigere end du kan følge med?

Græsslåning er ikke altid lige overkommeligt. Hvis i eksempelvis har et større areal som erhvervsdrivende, kan det være en stor og krævende opgave at få slået græsset. Derfor kan i med rette tage kontakt til os. Vi har alt det fornødne udstyr, der sikrer en flot, veltrimmet og imødekommende græsplæne. Vi er naturligvis også til rådighed for private og boligselskaber. Du har mulighed for at indgå en aftaleordning, som løber over en sæson eller flere, så sørger vi for græsklipning og afrydning hele året rundt. Har du spørgsmål om priser, kan du tage kontakt til os for at få et uforpligtigende tilbud.

Hækkeklipning

Har du vanskeligt ved at vedligeholde hækkeklipningen?

Så lad os stå for det. Vi vil gerne være din foretrukne haveservice i Aarhus og omegn. Vi anbefaler, at hækkene trimmes og klippes ned to gange årligt og med Krystal Rengøring, får i altid et professionelt og flot resultat. I har mulighed for at indgå en aftaleordning med os, så i slet ikke skal tænke på hækkeklipningen. Den klarer vi med et smil på læben! Det gælder naturligvis alt fra små hække til høje og besværlige hække. Hvis i har spørgsmål til pris på forskellige opgaver inden for hækkeklipning, tag da endelig kontakt til os for et uforpligtigende tilbud. 

Træfældning

Fylder dit træ for meget i haven og skygger det for solen?

Så kan du med fordel tage kontakt til os. Vi har alt det nødvendige udstyr til at udføre træfældningen professionelt og uden det er til gene for nogen. Vi kommer ud og tilser træet inden fældningen, da der skal tages forbehold for, hvordan det sikrest bliver fældet. I nogle tilfælde skal det tages i etaper. Uanset fremgangsmåde sender vi et tilbud med en fastpris på den givne opgave. Efter endt arbejde sørger vi altid for at rydde pænt op efter os. Alt efter jeres individuelle behov kan vi selvfølgelig save træet til brænde og fjerne den resterende rod. 

Oprydning og bortkørsel

Vi udfører alverdens opgaver inden for oprydning og bortkørsel. Vores dedikerede og professionelle medarbejdere har udstyret til at håndtere opgaverne – store som små. Vi er meget fleksible og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi kan håndtere, oprydde og bortskaffe. Har du nogle spørgsmål eller forespørgsler, så tag kontakt for et uforpligtigende tilbud i dag!

Renholdelse af udvendige arealer:

Vi sørger for at holde dine udvendige arealer flotte og præsentable året rundt, uanset om det er i erhvervsmæssig eller privat sammenhæng. Det er helt op til jer om det skal være en fast aftale eller om i vil bestille efter behov. Vi er meget fleksible og alsidige, så tag endelig kontakt for at få et uforpligtigende tilbud.

Scroll to Top

Vi har åbent nu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

ved at…

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.