Mandag – Fredag: 08:00 – 16:00

Om krystal rengøring

Tilbage i år 2000 blev familieforetagendet Krystal Rengøring etableret. Det var starten på en fortælling om en virksomhed, der ville være et solidt lokalt forankret firma i Aarhus og omegn, hvor kvaliteten og den personlige service skulle være enestående. Denne målsætning har været med til at skabe en virksomhed, hvor dedikerede medarbejdere hver dag har udført deres opgaver for kunderne professionelt og med et glimt i øjet. Hvad enten der er tale om alverdens rengøringsopgaver, nedslibning/behandling af gulv eller forefaldende havearbejde, så har der været stillet et erfarent og kompetent mandskab til rådighed for kunderne – privat såvel som erhverv. 

Men hvordan blev hele fortællingen om Krystal Rengøring egentlig til?

Vi er stolte af at kunne være iværksættere, specielt fordi drømmen om at være selvstændig startede i en tid, hvor vi arbejdede på et lager. Efterfølgende kom der erfaring til fra nogle år som ansat i rengøringsbranchen, og da chancen en skønne dag bød sig, præsenterede vi os for en ny mulig kunde, som havde kendskab til os igennem den daværende chef. Hvad han ikke vidste var, at vi gerne ville stå for rengøringen hos ham som en selvstændig virksomhed. Han var tilfreds med det beløb, som vi forlangte for rengøringen og med ét, var vi i gang som selvstændige i branchen. Nu var der kun en vej frem. Der skulle kløs på, arbejdsugerne blev kun længere og knofedtet skulle tages i brug!

Små 20 år efter er konklusionen: ”Det har været hårdt og langt fra nemt, men vi har aldrig nogensinde fortrudt det”, ejer og stifter af Krystal Rengøring, Kadir Kocak.

I dag kan vi skrive under på at have otte dedikerede medarbejdere ansat hos Krystal Rengøring, der siden 2007 har været omdannet til ApS for at kunne styrke vores forretningsområder. Vi har altid været åbne overfor nye serviceydelser, der kan supplere og understøtte vores kerneområder. Så har du som kunde forespørgsler til udførelse af andre opgaver, så tøv ej med at kontakte os.

Og i forhold til historien om, hvordan vi blev en selvstændig og anerkendt rengøringsvirksomhed på et benhårdt marked, så kan vi fortælle, at vores første kunde ikke blev til på en anbefaling. Han var ovenud tilfreds med prisen, kvaliteten og servicen i rengøringsarbejdet og sagde kun ja, fordi han kunne mærke, at vores familieforetagende var et seriøst og målrettet projekt. Det var altså vores personlighed, engagement og arbejdskraft, der blev tungen på vægtskålen. Og som siden har været succesnøglen for os.

Dette bringer os videre til vores vision, som altid har været den samme:

”Den bedste service er service med medmenneskelighed!”

Scroll to Top

Vi har åbent nu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

ved at…